Гардеробчета за детски градини с врати в различни конфигурации
Модел А01-010507 двойка, 69,5см/40см/149,6смН 
Модел А01-010508 тройка, 103,2см/40см/149,6смН
Модел А01-010509 четворка, 137см/40см/149,6смН
Всички модели и конфигурации за обзавеждане на детска градина вижте в сектор КАТАЛОЗИ - Детски градини