Гардеробни за детски градини без врати в три размера и конфигурации
Модел А01-010504 двойка, 69,5см/40см/149,6смН 
Модел А01-010502 тройка, 103,2см/40см/185смН 
Модел А01-010503 четворка, 137см/40см/149,6смН
Всички модели и конфигурации за обзавеждане на детска градина вижте в сектор КАТАЛОЗИ - Детски градини